Vloeren

Bij ons kunt u terecht voor uw nieuwe vloer, deze zijn in vele verschillende soorten. Kom eens bij ons langs om een kijkje te nemen in de showroom, en laat u voorzien van advies.Verschillende soorten vloeren zijn bij ons te verkrijgen. Uiteraard helpen wij u in het uitzoeken van de juiste materiaal en kleur, zodat het altijd aansluit bij uw wensen en woonstijl. Wij zijndealer van onder andere de volgende merken vloeren:

Tapijt

Door het juiste tapijt te kiezen maakt u de woonkamer of slaapkamer weer net een beetje warmer, het creert sfeer. Het is hierbij belangrijk dat u een product kiest die aansluit bij de ruimte. Wij geven u dan ook graag advies in het kiezen van de juiste textuur, kleur en stijl.

 

Vinyl

Vinyl wordt een steeds populairder product. Het is namelijk een erg veelzijdige keuze. Naast dat het enorm makkelijk is om schoon te houden, isoleert het goed en is het bovendien te verkrijgen in enorm veel verschillende designs.

 

Laminaat

Met ons aanbod laminaat vloeren kunt u een natuurlijk effect creren. Vele verschillende soorten laminaat vloeren zijn er te verkrijgen. Van eikenhout tot zeer glad leisteen. Zo kiest u een vloer die aansluit bij de rest van uw woning.

 

Marmoleum

Marmoleum vloeren houdt u eigenlijk altijd goed schoon te houden en wordt dan ook vaak in openbare ruimtes aangebracht. Het is een zeer slijtvaste en isolerende keuze. Ook hier worden steeds meer ontwerpen in ontwikkeld. Ook hier kunt u dus leuk mee combineren.

 

Karpetten

Een karpet kan een compleet nieuwe dimensie aan uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte geven. Het geeft warmte en sfeer, maar kan met een een opvallend dessin of kleur de ruimte juist ook enorm opfrissen. Het is eigenlijk maar net wat u wilt! U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan karpetten, in verschillende maten, kleuren, materialen en texturen.

 

PVC vloeren

Een PVC vloer is de combinatie van hout, laminaat en vinyl. Het heeft namelijk de natuurlijke uitstraling van hout, is net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en bijzonder duurzaam net als vinyl. Het heeft een dempende werking, waardoor geluiden zich behouden tot die ruimte.

 

Wilt u meer weten?

Zoals u kunt zien, is de keuze enorm. Het kan best lastig zijn om de juiste bedekking te kiezen voor uw vloer en per ruimte ook weer verschillen. Uiteraard helpen wij u graag hierbij en leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit. Neem via onderstaande knop contact met ons op of kom eens langs bij ons in de winkel!

Neem contact met ons op